Helppi-palvelu

Hollolan 4H-yhdistys on mukana Helppi-palvelussa 

4H on avannut uuden Helppi-palvelun, joka auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret.

Helppi-palvelun kautta voi tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun, lemmikkien hoitajiksi tai tekemään erilaisia pihatöitä. Pyrimme saamaan palvelun on käyntiin koko Hollolan alueella huhtikuun 2022 aikana. Tutustu tarkemmin ja lataa sovellus täältä: https://helppi.4h.fi/ 

4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat sovelluksen kautta työtilaukset, minkä jälkeen he käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta. Helppi-palvelun kautta voi ostaa myös paikallisten 4H-yrittäjien palveluja.  

Sovellus otetaan käyttöön tänä kesänä kahdessakymmenessä 4H-yhdistyksessä. Toimintaa laajennetaan asteittain, ja tavoitteena on ottaa palvelu käyttöön valtakunnallisesti, jolloin 4H:n työnvälitys siirtyy lähes kokonaan digitaaliseksi. Kirjautumalla Helppi-palveluun voit katsella, mitä palveluita alueellasi on tarjolla.

Etsimme Hollolan alueelle nyt jopa 60 nuorta (14-28-vuotiaat) tekemään keikkaa Helppi-palvelussa. Tällä hetkellä rekrytoimme ensisijaisesti tekijöitä ikkunanpesuun, haravointiin ja nurmenleikkuuseen. Jos olet kiinnostunut tienaamaan omaa rahaa, laita meille vapaamuotoinen hakemus otsikolla HELPPI osoitteeseen hollola@4h.fi. Kerro hakemuksessasi:

  • perustietosi (nimi, syntymäaika, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
  • millaisista töistä sinulla on kokemusta
  • millaisia töitä haluaisit tehdä
  • millainen olet työntekijänä
  • miksi meidän pitäisi valita juuri sinut


Lisätietoja paikallisiin palveluihin liittyen:

Henri Hänninen

vs. toiminnanjohtaja

Hollolan 4H-yhdistys

050 588 9556

hollola@4h.fi