TILAA NUORI TÖIHIN!

Mikäli olet kiinnostunut saamaan apuusi Hollolan 4H-yhdistyksen  avittajan,  voit tilata palvelun Helppi-sovelluksen kautta tai ottamalla yhteyttä suoraan Hollolan 4H-yhdistykseen hollola@4h.fi tai 050 588 9556.

Hollolan 4H-yhdistys on mukana Helppi-palvelussa

4H on avannut uuden Helppi-palvelun, joka auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria. Palvelu toimii  sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret.

Helppi-palvelun kautta voi tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun, lemmikkien hoitajiksi tai tekemään erilaisia pihatöitä. Hollolassa palvelua on saatavilla esimerkiksi piha- ja siivoustöissä sekä nurmikonleikkuussa. Tutustu tarkemmin ja lataa sovellus täältä: https://helppi.4h.fi/

4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat sovelluksen kautta työtilaukset, minkä jälkeen he käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta. Helppi-palvelun kautta voi ostaa myös paikallisten 4H-yrittäjien palveluja. 

Sovellus otetaan käyttöön tänä kesänä kahdessakymmenessä 4H-yhdistyksessä. Toimintaa laajennetaan asteittain, ja tavoitteena on ottaa palvelu käyttöön valtakunnallisesti, jolloin 4H:n työnvälitys siirtyy lähes kokonaan digitaaliseksi. Kirjautumalla Helppi-palveluun voit katsella, mitä palveluita alueellasi on tarjolla.

Lisätietoja:

Paikallisiin palveluihin liittyvät asiat: 

Päivi Kokki

Hollolan 4H-yhdistys ry.

hollola@4h.fi

050 588 9556


Helppi-sovellukseen liittyvät asiat:

Anu Parvianen

kehityspäällikkö

anu.parviainen@4h.fi

+358 44 783 0322