Hollolalainen Henri Hänninen toiminnanjohtajan sijaiseksi

21.1.2022

Haimme yhdistyksellemme toiminnanjohtajan sijaista vuoden 2022 loppuun asti jatkuvaan työsuhteeseen. Rekrytointi on saatu päätökseen ja tehtävään on valittu hollolalainen Henri Hänninen. Hän on aloittanut työt maanantaina 17.1.2022.


Hallituksen puheenjohtaja Anna-Mari Pesari pyysi Henriä kertomaan hiukan itsestään ja ajatuksistaan.

"Olen 41-vuotias perheenisä Hollolasta. Nuorten kanssa olen työskennellyt ilmavoimissa liikuntakouluttajana ollen mukana muun muassa hävittäjälentäjien koulutuksessa. Sen lisäksi minulla on pitkä historia Kiekkoreippaan maalivahtikouluttajana. Lasten ja nuorten kanssa työskentelyssä olen pitänyt erityisesti siitä, että on voinut olla mukana luomassa heille turvallista ja opettavaista kasvupohjaa. Pisimmän ajan eli noin 15 vuotta, olen työskennellyt liikuntakeskusten johdossa sekä Helsingissä että Lahdessa. Parin vuoden verran löytyy kokemusta infra-alan yrityksestä hallintojohtajana. Kokemusta on kertynyt todella monipuolisista tehtävistä.

Hyppään uuteen tehtävääni erittäin innoissani. Haluan saada tuotua yhdistystämme enemmän esiin. Teemme tärkeää työtä lasten ja nuorten eteen. Järjestämme kerhoja, leirejä sekä tarjoamme kesätyömahdollisuuksia ja meidän kautta nuorilla on mahdollisuus työllistää itseään 4h-yrittäjinä. Uskon, että saamme kehitettyä toimintaamme yhteistyökumppaneidemme kuten kunnan kanssa. Toivon, että tulevaisuudessa entistä suurempi osa kuntalaisista tietää mitä palveluita ja mahdollisuuksia meillä on lapsille ja nuorille. Tätä kautta uskon, että yhteisöllinen vaikutuksemme kasvaa."