Kerhot

  Syksyllä 2023 alkavista kerhoista tiedotamme täällä. 

Harrastamisen Suomen mallin kerhot alkavat 4.9. Ilmoittautuminen tulee tälle sivulle viikoilla 34-35. 

Kerhojen syyskausi 2023 alkaa maanantaina 4.9. Mukaan voi ilmoittautua mikäli sivun alaosasta löytyy ilmoittautumislinkki. Jos linkkiä ei löydy 28.8. jälkeen on sen kerhon lapsimäärä on täysi. Ilmoittautumislinkki tulee tälle sivulle maanantaina 28.8.

Hämeenkosken ja Pyhäniemen kerhoja ei pystytty aloittamaan. Yritämme mahdollisesti myöhemmin uudelleen Hämeenkosken kohdalla myöhäistäen kerhoaikaa ja Pyhäniemen kohdalla mahdollisesti päivän ja ajan muutoksella. Näistä tiedotamme myöhemmin lisää.

Salpakankaan eläinkerho jouduttin perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi.  

Muut kerhot starttaavat suunnitellusti. 

HOLLOLAN 4H:n 

HARRASTAMISEN SUOMEN MALLIN KERHOTOIMINTA
Syyskausi 2023

Koulukerhot ovat osa koulujen toimintaa ja näin osallistujille maksutonta. Halutessaan lapsi tai koko perhe voivat liittyä 4H:n jäseneksi ja näin tukea yhdistyksemme lapsi-ja nuorisotyötä. Jäsenyydestä lisää täältä.

Kerhoissa pitää olla vähintään 5 osallistujaa, jotta kerho toteutuu. Maksimissaan kerhoon otetaan 12 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

KERHOSISÄLLÖT:

Eläinkerho: Eläinkerhossa tutustutaan kaikenkarvaisiin eläimiin pelaten,keskustellen, leikkien piirtäen ja askarrellen. Tutuksi tulee erilaiset kotieläimet sekä myös maatilan eläimet sekä niiden hoito ja ruokinta. Varsinaisia eläin vierailuja ei kerhoissa ole allergia syistä. Kerhoon voi siis osallistua vaikka olisi eläimille allerginen.

Luova kerho:Tässä kerhossa käytetään monia eri tekniikoita: maalataan, pirretään, askarrellaan, väritetään ja ommellaan.

Luova/kepparikerho: Tässä kerhossa  voit valmistaa itsellesi keppihevosen. Jos se ei kuitenkaan ole sinun juttusi, voit tehdä muita luovia juttuja kuten askartelua, ompelua, maalaamista.

Safkasankarit – kerho: Safkasankari -kerhojen tärkeä teema on kestävä kokkaus. Safkasankareissa opitaan kokkaamisen perustaitoja ja leivotaan. Yhdistetään keittiössä hauskuus, vastuullisuus ja herkullisuus.