Kerhot

Kerhojen kevätkausi 2022 alkaa torstaina 13.1. Osassa kerhoista on vielä tilaa, joten nyt voi vielä ilmoittautua kevätkaudeksi!

HARRASTAMISEN SUOMEN MALLIN KOULUKERHOT JATKUVAT  TAMMIKUUSSA  2022!

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella!

Täynnä olevien kerhojen ilmoittautuminen on suljettu. Muihin kerhoihin voi vielä ilmoittautua.

Kerhot alkavat viikolla 2 torstaista 13.1.2022 eteenpäin. Ilmoittautuneille laitetaan varmistus kerhopaikasta sähköpostitse. Jos varmistusta ei kuulu, niin ole yhteydessä p. 050 5889 556.

 Maksimissaan kerhoon otetaan 12 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kerho / Kerhot joihin ilmoittaudun: *

Ilmoita se puhelin nro, josta huoltajan tavoittaa kerhon aikana.

Lapseni on Hollolan 4H:n jäsen
Valokuvauslupa *

Valokuvauslupa koskee kerhoissa otettuja valokuvia ja videoita, joita käytetään Hollolan 4H-yhdistyksen omissa viestintäkanavissa; kotisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. 

HOLLOLAN 4H:n 

HARRASTAMISEN SUOMENMALLIN KERHOTOIMINTA
Syyskausi 2021

Koulukerhot ovat osa koulujen toimintaa ja näin osallistujille maksutonta. Halutessaan lapsi tai koko perhe voivat liittyä 4H:n jäseneksi ja näin tukea yhdistyksemme lapsi-ja nuorisotyötä. Jäsenyydestä lisää täältä.

Kerhoissa pitää olla vähintään 5 osallistujaa, jotta kerho toteutuu. Maksimissaan kerhoon otetaan 12 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

KERHOSISÄLLÖT:

Eläinkerho: Eläinkerhossa tutustutaan kaikenkarvaisiin eläimiin, leikkien piirtäen ja askarrellen. Tutuksi tulee erilaiset kotieläimet sekä myös maatilan eläimet sekä niiden hoito ja ruokinta. Mahdollisesti saadaan myös eläinkavereita vierailemaan kerhossa.

Pihapelit: Pihapelikerhossa on vauhdikasta menoa yhdessä pelaillen. Pelaillaan vanhoja tuttuja pihapelejä ja tutustutaan uusiin. Keksitään ja ideoidaan yhdessä uusia pelejä. Erityisesti tässä kerhossa ovat lasten toiveet etusijalla.

Askartelu : Askartelu kerhossa tehdään käsillä; maalataan, piirretään ja kokeillaan erilaisia askartelu tekniikoita. Opitaan myös hyödyntämään erilaisia kierrätysmateriaaleja.

Askartelu– kepparikerho: Tässä kepparikerhossa  yhdistyvät kädentaidot ja hevoset. Kerhoissa askarrellaan keppihevosille tarvikkeita ja tehdään käsitöitä hevosteemalla. 

Safkasankarit – kerho: Safkasankari kerhojen tärkeä teema on kestävä kokkaus. Safkasankareissa opitaan kokkaamisen perustaitoja ja leivotaan sekä pohditaan yhdessä ruuan hävikkiä ja uusia ideoita vaikkapa kaurapuurolle. Yhdistetään keittiössä hauskuus, vastuullisuus ja herkullisuus.